Könyvelés

Ön szerint milyen az a könyvelő, aki az APEH-ban együtt teázik az ügyintézővel?

Higgye el ilyen is van! Velem megesett egy budapesti kirendeltségen!

„A megoldó képességed az magas szintű” – mondta egyik ügyfelem, miután eljöttünk az APEH-ból amikor segítettem az ügyét elrendezni…

És ahhoz mit szólna, ha nem is kellene  a könyvelőjét felkeresni, mert olyan rendszert biztosít ügyfelei számára, hogy a találkozást csökkentik, mégis naprakészen látja cége pénzügyi helyzetét?

Az Online Iroda ezt is tudja biztosítani, ha velünk szeretne könyveltetni! Ez csak az Ön döntése, mi teljesítjük és a teljes vállalatirányítási rendszert biztosítjuk, hogy Ön minden nap ránézhessen a cég pénzügyeire. Tudni fogja, hogy mennyi ÁFA befizetése várja, még  a határidő előtt, nem az utolsó pillanatban, és a napi számlák a rögzítések után egy nappal a megfelelő főkönyvi számlán láthatóak, azaz az eredményt is azonnal tudja!

Választhat, hogy  a manuális könyveléssel él és utólag tudja meg cége adatait, vagy napi szinten online megoldjuk!

Az üzleti életben elengedhetetlen a korszerű vállalatvezetés. Az ehhez igazodó ügyviteli munkák elvégzésében szeretne irodánk a segítségére lenni.

Ezek lehetnek

  • egyszeres-, kettős könyvelés, analitika vezetése, éves beszámolók elkészítése
  • a vállalkozás gazdálkodásának elemzésére szolgáló adatok    kigyűjtése külön kérésre azon ügyfeleinknek, akik igénylik
  • társadalombiztosítási kifizetőhelyi és kifizetőhellyel nem rendelkező társaságok bérszámfejtése
  • magánnyugdíjpénztári és társadalombiztosítási ügyek intézése
  • adóbevallások és NYENYI adatszolgáltatások
  • induló, változás előtt álló társaságok adminisztratív és jogi ügyintézésének lebonyolítása mindhárom fő területen – adózás, ügyvitel, számvitel
  • cégalapítás, átalakulás, végelszámolás során felmerülő teendők ellátása
  • legális adókímélő tanácsok nyújtása

Napjaink folyamatos változásokkal telnek el, nem könnyű mindezeket összegyűjteni. Ha szeretne értesülni a vállalkozásokat érintő változásokról, kérem küldjön e-mailt, és heti rendszerességgel kap tőlünk ügyvitellel kapcsolatos hírlevelet.

Amennyiben bármelyik ügyviteli szolgáltatásunkról szeretne érdeklődni, szívesen megküldjük e-mailben árlistánkat.

Elérhetőségeink:

E-mail: info[kukac]online-iroda.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .